17 juni 2008

Mina smycken på Konsthallen i Karlskoga!

Som av en slump hittade jag konstföreningen Creativ precis i rätt tid för att få delta i deras samlingsutställning på Karlskoga Konsthall under två veckor i sommar. Det är vernissage nu på måndag, den 23 juni. Jag är troligen den enda som visar smycken, och största delen av det jag ställer ut (bland annat örhängena här ovan) är till salu (utom ett armband, som faktiskt är mitt eget). Jag hoppas många hittar dit! Om ni kommer på vernissaget kanske vi ses!

Jag har jobbat frenetiskt med nya smycken för att få komma med i Wire Artisans Guild, och nu när jag blivit godkänd måste jag fortsätta jobba för att fullgöra de utmaningar som man som medlem deltar i varje vecka. Första veckans tema var Ruby Treasure, och mitt bidrag finns redan i min Etsy-butik. Jag gjorde en ring i guldfylld tråd med en klarröd rubinkvartspärla som kronan på verket.

Utförsäljningen i webbutiken fortsätter fram till den 20 juni, och den 30 juni åker vi på semester! Det ska bli fantastiskt skönt! Väl tillbaka är det sedan dags för Mullhyttemarken den 13 juli, jag hoppas vi ses där!

2 kommentarer:

 1. Hej vad läckert att vara med på en utställning, och vilken chans till uppmärksamhet:DD
  Du är ju en konstnär utan dess like och fler får nu se hur duktig du är...så kul:D
  så synd att jag bor så långt bort hade gärna kommit och tittat... får väl nöja mig med bloggen och webbshopen...

  Glad midsommar!
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta, vilka fina ord! Jag är jättespänd på vad utställningen ska ge, hoppas på att sälja något smycke i alla fall och kanske locka lite nya kunder.

  Glad midsommar och kram på dig med!
  Lotta

  SvaraRadera

Thank you for leaving a comment! You make my day brighter!