15 maj 2008

Snart är det mors dag

Vi brukar inte fira mors dag på något stort sätt, men jag tänkte passa på att baka något extra. Jag har fått tillbaka min passion för muffins och har införskaffat jättesöta minimuffinsformar i silikon som vi testade för första gången i helgen. De fungerade jättebra! Nästa gång ska jag ta kort på resultatet, så att ni får se. Äldsta dottern är också begeistrad och hävdar att hälften av formarna är hennes.

Jag har ägnat lite tid åt att sortera ut pärlor som jag inte tror att jag kommer använda, och då återfann jag dessa underbara rodokrositer. De har en otrolig halvgenomskinlig lyster och fantastisk djuprosa färg. När jag förde samman dem med den förgyllda sjöstjärnan fick det mig att tänka på en sjöjungfru, en havsprinsessa, och därför heter de Mermaid's Kiss, sjöjungfruns kyss.


När det gäller de överblivna pärlorna från min storstädning ska jag försöka fotografera och lägga upp bilder på dem efter mors dag, ifall någon har lust att hjälpa mig ge plats för nytt.

Om någon vill beställa ett smycke till mor på dagen är det inte för sent! För leverans inom Sverige går det bra att lämna in en beställning fram till onsdagen den 21 maj. Besök min webbutik eller kontakta mig via e-post!

1 kommentar:

  1. såååå vackra örhängen det var orginellt må jag säga:D

    Morsdag ska firas helst med fika på sängen presenter är överflödiga bara man får känna sig lite bortskämd;D

    Ha det bra
    Lotta

    SvaraRadera

Thank you for leaving a comment! You make my day brighter!