12 mars 2008

Kameraproblem

Jag har problem med min kamera. När vi var i Berlin senast började den ryka, och nu laddas batterier som befinner sig i batterifacket ur inom loppet av några timmar. Jag har ingen aning om vad det kan bero på, men känner mig snopen, to say the least. Det är ju inte ens tre år sedan jag köpte kameran, jag har varit supernöjd med den, och nu verkar den bara lägga av! Så får det inte gå till!

Nu funderar jag på om jag ska lämna in den på reparation. Vad kan det tänkas kosta? Mindre än en ny kamera, förhoppningsvis. Om den inte går att laga måste jag köpa en ny, det är helt otänkbart att jag skulle klara mig utan kamera. Hur ska jag då kunna lägga upp bilder här och på Etsy?

Här är en bild som jag tog innan kameran gick upp i rök...
Ett armband som jag gjorde åt mig själv under en silversmideskurs för ett par år sedan.

Annars är det lite si och så med kreativiteten just nu. Jag vill gärna, men har inte fått ordning på hyllan med pärlorna, verktygen och smyckena ännu. Och de saker som jag lyckats sätta mig ner och göra kan jag alltså inte fotografera. Suck! Till råga på allt är barnen ständigt förkylda av alla nya baciller de får i sig nu när de går på dagis igen, så även mitt översättningsjobb får jag lägga åt sidan med jämna mellanrum. Rättare sagt får jag ta med jobbet hem och försöka få något gjort hemifrån - inte alltid så lätt med snoriga och uttråkade barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Thank you for leaving a comment! You make my day brighter!