21 november 2006

Wadköpings Julmarknad

Jag skickade i förra veckan ut ett nyhetsbrev där jag berättade om att jag skulle stå på Wadköpings Julmarknad med mina smycken. Tydligen var jag så entusiastisk över detta att jag glömde skriva när, vilket ju inte är någon oviktig detalj i sammanhanget. Jag står alltså andra advent, den 10 december. Hoppas vi ses där! Marknaden öppnar 12.00 och håller på till 17.00.

4 kommentarer:

 1. Som vanligt blir jag mycket imponerad av dina fina smycken, och inspirerad med, för den delen!
  Jag funderar på det här med silvertråd. Skulle gärna vilja testa att arbeta med sådan. Var köper du det? Och vet du var man kan köpa tjockare trådar, sådana som man kan göra egna berlocker av? Typ 1,2 mm i tjocklek.
  Har du arbetat något med "silver paper", förresten?

  I övrigt har jag upptäckt att du är med i SFÖ precis som jag ;-)

  SvaraRadera
 2. Roligt att kunna vara till inspiration!
  Jag har hittills beställt min silvertråd från England via nätet, men tänkte nästa gång testa en svensk firma som heter Sargenta och finns i Malmö tror jag. Annars kan jag rekommendera www.monsterslayer.com, om du ändå ska beställa via nätet. Har ingen koll på om deras silver är billigt, men de är snabba och trevliga och har bra priser på annat. Men egentligen borde det finnas att beställa "närmre dig", och det borde vara mer prisvärt också.
  Om du ska jobba med silver som är så tjockt som 1,2 mm är det bra att tänka på att beställa "dead soft", alltså mjukglödgat silver. Annars blir det för hårt att jobba med. Mycket tips om att jobba med tråd finns också på www.conniefox.com.
  Silver paper är inget jag testat.

  Kul att vi båda är med i SFÖ. Vilket/vilka språk översätter du från?

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för tipsen, Lotta! Jag har letat silvertråd här i Seoul, men inte hittat (finns säkert nånstans, men jag vet inte var, och detta är en STOR stad att leta igenom...). Så jag funderar på att köpa lite när jag kommer till Sverige i jul.

  Jag översätter från engelska, tyska, danska och norska (nej, INTE koreanska...). Mest allmänspråkliga texter, reklammaterial, webbsidor, recept, turismtexter och sånt. Och du?

  SvaraRadera
 4. Grattis till nytillskottet :-)

  Ta det lugnt med jobbandet, om du kan...småfolk kräver sitt...

  SvaraRadera

Thank you for leaving a comment! You make my day brighter!